Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual - FOCUS

Copii Disparuti Romania
Bine aţi venit
Rock by Rock pentru Centrul FOCUS

O şcoală de actorie şi 4 trupe rock foarte cunoscute vor presta într-un eveniment caritabil numit “Rock By Rock” pentru o cauză nobilă pe 2 aprilie în Club Silver Church!

La iniţiativa trupei AURA – cea care a caştigat prima ediţie a concursului de la Kavarna din Bulgaria – Black sea battle of the bands din 2014,  se va desfăşura pe 2 Aprilie într-un club din Bucureşti Evenimentul caritabil "ROCK By ROCK".

Citeşte mai mult...
 
CAMPANIA DE PREVENIRE ,, ÎMPREUNĂ, PENTRU SIGURANŢA COPIILOR”

POLIȚIA ROMÂNĂ

                                                                                            

CAMPANIA DE PREVENIRE

,, ÎMPREUNĂ, PENTRU SIGURANŢA COPIILOR”


Inspectoratul General al Poliţiei Române în parteneriat cu „Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual” –  FOCUS lansează campania de informare şi sensibilizare a opiniei publice „Împreună, pentru siguranţa copiilor”.

Campania se adresează copiilor din clasele I-IV şi părinţilor acestora şi va include activităţi de diseminare a unor materiale informativ-preventive, prezentări şi discuţii cu elevii şi profesorii în unităţi de învăţământ, precum şi organizarea de concursuri cu premii pe teme de siguranţă a celor mici.

În prima etapă a campaniei, activităţile vor fi organizate pe litoral, pe tot parcursul lunilor iulie şi august 2012. Campania va continua, din septembrie, în unităţile şcolare, la nivel naţional.

Citeşte mai mult...
 
25 mai în întreaga lume

 

Pentru a marca Ziua Internaţională a Copiilor Dispăruţi, autorităţile de aplicare a legii şi organizaţiile neguvernamentale de pe cele patru continente organizează evenimente speciale pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la nevoia de a depune eforturi comune pentru a combate fenomenul dispariţiilor în rândul copiilor. Obiectivul membrilor Global Missing Children’s Network – programul Centrului Internaţional pentru Copii Dispăruţi & Exploataţi (ICMEC) – este să tragă un semnal de alarmă cu privire la vulnerabilitatea copiilor dispăruţi sau răpiţi.

Citeşte mai mult...
 
Lectii Navigare in Siguranta pe Internet
Kit Disparitii

Ganduri

Cu totii suntem responsabili de protejarea copiilor nostri, cu totii avem obligatia de a le oferi siguranta si o copilarie fara traume.Mihaela Geoana (Presedinte FOCUS)
Cand ma apropii de un copil, el imi inspira doua lucruri: delicatete pentru ceea ce este si respect pentru ce ar putea deveni. Louis Pasteur
Problema copiilor disparuti si exploatati sexual este un fenomen care poate atinge proportii epidemice daca nu este puternic atacata. Provocarea pentru noi este sa fim capabili sa stapanim aceste probleme inainte ca ele sa ajunga sa ne stapaneasca pe noi.Jean-Miquel Petit (fost Raportor al ONU pe problematica prostitutiei si pornografiei infantile)

Disparitii

Publicatii

Suntem membri:

ICMEC

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sunteti aici  : Acasa

Webmasters

Informatii pentru Webmasteri Publica informatii despre copii disparuti pe siteul tau pentru a ne ajuta la gasirea lor.
Call Center